ȘTIRI

R.O.A @ B’ESTFEST Summer Camp

Trupa Rise Of Artificial, fondata de Cezar Stanciulescu (Junkyard) si Bogdan Popoiag (UNU’) si-a facut debutul muzical cu single-ul ”Ne place”, care in scurt timp a devenit una dintre cele mai difuzate piese la radiourile autohtone, intrand chiar si in FM-ul international. Din mai 2011 un nou membru, pe numele lui Cristin Negriuc, raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara si sinteza tobelor live.

Line-up Scena Coca-Cola:

16:55 — Cuantune

18:25 — Smallman

20:15 — R.O.A

22:25 — Hadouken!

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp! Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button