ȘTIRI

Hadouken! @ B’ESTFEST Summer Camp

Originara in Leeds, Marea Britanie, trupa new-rave Hadouken! a devenit cunoscuta in 2007, in momentul in care Mike Skinner de la The Streets difuzeaza single-ul, ”That Boy That Girl’‘ pe binecunoscutul post de radio britanic, BBC Radio 1. Descrisa drept o veritabila ”opera de geniu” de editorii revistei britanice NME in clasamentul careia ocupa prima pozitie, piesa era inclusa pe primul material lansat de Hadouken!, un adevarat fenoment pe internet: un vinil, in editie limitata, ce includea alaturi de „That Boy That Girl” si piesa „Tuning In”. Stilul muzical al trupei, new – rave cu numeroase influente, a fost elaborat de-a lungul timpului, ajungand astazi sa includa elemente techno si sample-uri din jocuri video.

Line-up Scena Coca-Cola:

16:55 — Cuantune

18:25 – Smallman

20:15 — R.O.A

22:25 — Hadouken!

Cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST se desfasoara in acest an pentru prima oara la iarba verde, sub conceptual de Summer Camp! Trei zile si trei nopti de party pana dimineata, patru scene si alte patru terase cu muzica live sau DJ sets, peste 60 de artisti si o multitudine de activitati speciale isi asteapta anul acesta publicul la iarba verde, intr-o oaza de liniste departe de betoanele incinse ale Bucurestiului. In cadrul B’ESTFEST  Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu. O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute.

Biletele pentru festival mai sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button