Ha! Vaccinul te face mai sexy. Pe aplicațiile de dating și site-urile matrimoniale, vaccinații sunt irezistibili

14 feb. 2021
104 afișări
Ha! Vaccinul te face mai sexy. Pe aplicațiile de dating și site-urile matrimoniale, vaccinații sunt irezistibili

Practic, aveam de-a face cu o situație clasică de "două dintr-o lovitură", unde lovitura e vaccinul. Te înțepi și apar beneficiile. Cu vaccinul numai că te imunizezi împotriva noului coronavirus, dar îți cresc șansele să-ți găsești perechea pe internet. Așa zis statisticile, n-am scornit noi una ca asta!

Vaccinările anti-COVID-19 sunt din ce în ce mai sexy pe aplicațiile de dating și pe site-urile matrimonile. Serios, o spune un raport din Marea Britanie care e citat de nypost.com și care a constatat că aplicațiile de întâlniri au o creștere semnificativă a numărului de utilizatori care se laudă, la profil, că-s vaccinați sau măcar programați.

Swipe right, vaccinatule!

  • Tinder raportează că între lunile septembrie și decembrie 2020 – când vaccinurile au început să fie disponibile – a existat o creștere cu – atenție! – 258% a numărului de persoane care își menționează statusul pandemic. Practic, o explozie de cuvinte „vaccin”, „vaccinat” și vaccinare.
  • La rțndul său, OKCupid a observat că mențiunile privind „situația fericit-pandemică” a utilizatorilor – adică vaccinații – au crescut cu 137% între noiembrie 2020 și ianuarie 2021.
  • Cei de la Bumble par mai zgârziți, nu oferă statistici clare. Totuși, un purtător de cuvânt a remarcat „o creștere” a numărului de persoane care precizează vaccinul sau vaccinarea în profilurile lor Bumble.
  • Și la Hinge se vede o creștere importantă a acelorași referințe.

Vaccinul cel cu vino-ncoa

„Aproape 70 la sută din peste 45.000 de respondenți OkCupid au spus că vor face vaccinul împotriva coronavirusului”, a spus un reprezentant al companiei. „Iar oamenii care au răspuns „Da” la întrebarea „Vei facevaccinul COVID-19?” primesc mai multe aprecieri ”decât cei care au spus „Nu”, a adăugat reprezentantul OKCupid.

Practic, fără vaccin, pofta-n cui, iubire! Cel puțin pe aplicațiile de dating și pe matrimoniale.

Cookies