H&M oferă cumpărături GRATIS mâine, în cel mai nou magazin

de:
16 oct. 2013
2 Afișari
H&M oferă cumpărături GRATIS mâine, în cel mai nou magazin

Primii 50 de clienți care vor intra în magazinul H&M ce se deschide mâine la 10 dimineața în Promenada vor primi vouchere în valoare de 50 de lei, pentru cumpărături în cadrul magazinului. 

Tot mâine, cine va cheltui 100 de lei în magazinul H&M va primi un voucher de 30 de lei, cadou din partea retailerului.

În mallul Promenada, H&M ocupă o suprafaţă totală de peste 2.300 metri pătraţi. În magazinul H&M din Promenada a fost adusă, pentru prima dată în România, şi colecţia pentru casă H&M Home, care cuprinde accesorii şi decoraţiuni pentru fiecare cameră şi pentru fiecare categorie de vârstă, de la articole de casă pentru bebeluşi şi până la prosoape de baie, perne, pături, căni, farfurii sau şorţuri de bucătărie.

Andreia Urzică, PR Manager H&M România, a declarat, pentru B365.ro, că următorul magazin H&M ce va fi deschis pe 7 noiembrie, la Bucureşti, pe Str. Lipscani, va cuprinde şi colecţia H&M Home.

Conceptul de decoraţiuni interioare H&M Home a fost lansat în 2009, iar în prezent colecţia este disponibilă în 10 ţări, România numărându-se printre primele ţări din lume în care se regăseşte conceptul H&M Home.

Citeşte şi: H&M aduce la Promenada și colecția pentru casă. Ce produse de casă aduc și la ce prețuri.

Cookies