ARHIVA B365

H&M face angajări. Vezi joburile şi dacă te califici

H&M face angajări în Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Piteşti pe posturile dee manager de magazin, de department manager, de visual merchandiser, precum şi de cash office responsible.

Te califici pentru postul de manager de magazin la H&M dacă ai cel puţin 2-3 ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, dintr-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup de circa 30 de oameni, în domeniul serviciu clienţi.
Candidatul potrivit pentru acest post este orientat către rezultate, are abilităţi de planificare, de organizare şi de analiză. Este, de asemenea, creativ şi poate motiva oamenii din echipa pe care o va conduce.
Candidatul ideal pentru acest post are disponibilitate mare să muncească seara şi la sfârşit de săptămână şi vorbeşte limba engleză.

H&M angajează şi pe postul de department manager, în această periodă.
Angajatorii caută un candidat cu cel puţin 2-3 ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de circa 10 oameni în domeniul serviciu clienţi.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, dacă ai dovedit că ai abilităţi de organizare, de analiză, de planificare şi că poţi face mai multe activităţi în acelaşi timp.
Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte engleza şi este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

H&M angajează şi pe postul de visual merchandiser.
Omul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în retail, într-un post similar, sau studii în domeniu, dacă a reuşit să dobândească experienţă.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai abilităţi dezvoltate de visual merchandising, în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interprsonale.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de organizare, e dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

H&M angajează pe postul de cash office responsible.
Detalii pe romaniatv.net

21 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru joburile vacante la H&M. Detalii, aici.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button