ARHIVA B365

H&M va vinde decorațiuni interioare, în cel mai nou mall al Bucureștiului

„Deschiderea noului nostru magazin din Promenada marchează continuarea expansiunii H&M, acesta fiind cel de-al 26-lea magazin în România şi al 8-lea deschis în Capitală. În acelaşi timp, facem un pas înainte în dezvoltarea noastră, prin extinderea ofertei cu colecţia H&M Home, care sunt sigur că va fi foarte apreciată şi de clienţii noştri din România”, a declarat Ralf Wein, country manager H&M pentru România.

Compania precizează că acesta este primul magazin din ţară care va găzdui colecţia de decoraţiuni interioare.

Noul magazin, care va avea o suprafaţă de peste 2.300 metri pătraţi şi va fi deschis în 17 octombrie, odată cu centrul comercial, va cuprinde pe lângă colecţia H&M Home şi colecţiile pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Colecţia H&M Home cuprinde, printre altele, textile (cuverturi, prosoape, feţe de pernă, lenjerii de pat etc) şi produse decorative din sticlă sau inox (suporturi de lumânări, vaze de sticlă).

H&M a fost fondat în Suedia 1947 şi este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.900 de magazine pe 47 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză. Retailerul suedez a lansat pentru prima dată o colecţie de decoraţiuni interioare în 2009.

În România, vânzările H&M au crescut cu 38%, la 222 milioane coroane suedeze (25,8 milioane euro), în trimestrul al doilea al anului fiscal în curs, respectiv martie-mai 2013, perioadă în care a deschis trei magazine.

În anul fiscal 2012, H&M şi-a dublat vânzările pe piaţa românească, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro), după deschiderea a opt magazine.

Cum arată Promenada Mall, cu trei luni înainte de deschidere GALERIE FOTO.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button