Guvernul se chinuie să dea afară bugetari, administraţia locală face angajări

de:
18 dec. 2010
0 afișări
Guvernul se chinuie să dea afară bugetari, administraţia locală face angajări

Potrivit anunţului lansat de administraţia publică locală, trei dintre persoane ar urma să fie încadrate pe post de consilier, clasa I,  în cadrul compartimentului de Buget şi Execuţie Bugetară şi una pe postul de referent la departamentul de Evidenţa Persoanelor.

Posturile scoase la concurs de Primăria Sectorului 1 sunt temporar vacante.

Candidaţii care optează pentru unul din cele trei posturi de consilier trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul economic. În plus, acestora li se solicită vechime între 1 şi 9 ani, în specialitatea studiilor absolvite .

Pentru postul de referent la evidenţa persoanelor, administraţia caută doar absolvenţi de liceu însă cu vechime de nouă ani în domeniu.

Participanţii la concurs vor susţine interviul pe data de 27 Decembrie 2010 la ora 10.00, iar proba scrisă două zile mai târziu la ora 12.00. Înscrierea la examen se poate face până pe 22 Decembrie.

Bibliografia pentru examen şi actele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate pe pagina de internet a Primăriei Sectorului 1 din Capitală, la adresa www.primariasector1.ro.

Persoanele interesate pot cere detalii suplimentare la numerele de telefon 021.260.25.75 şi 021.319.10.13 interior 135 sau 266.

Cookies