ARHIVA B365

Guvernul scoate la licitaţie MARCA STEAUA

La aproximativ 9 luni după ce expertul evaluator mandatat de Ministerul Apărării a stabilit că marca „Steaua” valorează 57,3 milioane de euro (MApN intenţionează să îi ceară despăgubiri lui Becali), Guvernul a decis să scoată la licitaţie marca „Steaua”, preţul de pornire fiind de 3,69 de milioane de euro/an, fără TVA, anunţă profit.ro.

Şansele să apară cineva interesat la un astfel de preţ sunt, potrivit multor specialişti, minime. Investiţiile în fotbal au fost tot mai mici în ultimii ani, astfel că e greu de crezut că poate să apară inopinat un om de afaceri care să plătească o asemenea sumă.

În ceea ce priveşte relaţia Becali – Armată, lucrurile nu s-au schimbat. MApN consideră că timp de mai bine de 10 ani – 2004-2015 -, Becali a folosit fraudulos brandul şi îi cere despăgubiri.

La sfârşitul anului 2014, CSA Steaua Bucureşti a obţinut la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o sentinţă definitivă care stabilea că marca Steaua aparţine clubului Armatei şi nu grupării lui Gigi Becali.

„Palmaresul îl avem, istoria o avem, tradiţia o avem, culorile le avem. Aia este o siglă care, ştii cât valorează, cât produc ei. Că văd acum că vând tricouri. O marcă pentru a costa bani trebuia să producă. Şi dacă ei spun că costă bani, să o scoată la vânzare, la licitaţie, să vedem câţi bani iau pe ea. Să vedem, dă cineva vreo 10.000 de pe ea? Nu dă nimeni nimic”, spunea Gigi Becali.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button