ARHIVA B365

Ultima Ședință a Guvernului din 2012: premierul a cerut miniștrilor să înceapă munca pentru buget

Premierul a cerut miniștrilor să înceapă munca pentru buget încă din acest weekend, astfel încât pe 3 ianuarie, când va avea loc prima ședință a Executivului din 2013, să se înceapă discuțiile pentru finalizarea bugetului. Totodată,  premierul a declarat că: „Pe 3 februarie sunt alegeri pentru funcţiile vacantate în structurile locale şi anul viitor gata cu alegerile. Anul viitor ne mai ţinem şi de treabă, nu doar de alegeri.”

Premierul a adăugat, sâmbătă, la finalul primei şedinţe a noului Cabinet, că Guvernul va închide discuţia pe buget până pe 7 ianuarie, informează Hotnews.ro, când vine delegaţia FMI, urmând că în 14 ianuarie Parlamentul să înceapă discuţiile pe buget iar până la sfârşitul lunii ianuarie acesta să poată fi votat. Şeful Executivului a precizat că există resurse pentru aplicarea majorării de 7,5% la salariile bugetarilor.

Ponta a mai precizat că anul 2013 va fi anul regionalizării: „Anul 2013 fără alegeri este anul în care vom putea lua decizii importante” a declarat Ponta. Acesta a amintit totodată că, în 2014, vor fi alegeri prezidenţiale astfel încât „dacă nu vom face (regionalizarea) în 2013, nu vom mai face prea curând.”


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button