SMART CITY

Guvernul le oferă bani elevilor care au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat

Imaginea articolului Guvernul le oferă bani elevilor care au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat. Iată sumele agreate

Guvernul le oferă bani elevilor care au obţinut nota maximă la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat
„Absolvenţii care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională a elevilor de clasa a VIII-a (EN VIII) şi la examenul naţional de Bacalaureat (inclusiv sesiunea specială şi Bacalaureatul bilingv) din acest an vor primi stimulente financiare, în semn de apreciere a performanţelor realizate. Potrivit unei hotărâri adoptate astăzi de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat 2018″, anunţă Ministerul Educaţiei, printr-un comunicat de presă.

Vor beneficia de aceste stimulente 345 de absolvenţi de clasa a VIII-a care au finalizat Evaluarea Naţională cu media 10, respectiv 139 de absolvenţi de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button