Guru Gregorian Bivolaru a fost achitat de toate acuzațiile

de:
12 feb. 2015
0 Afișari
Guru Gregorian Bivolaru a fost achitat de toate acuzațiile

După mai bine de cinci ani de procese și termene peste termene, Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru toate infracțiunile pentru care a fost trimis în judecată.

Bivolaru a fost trimis în judecată de procurori pentru patru infracțiuni, dintre care cea mai gravă este cea de trafic de persoane. Celelalte trei acuzații sunt de constituire a unei organizații cu caracter fascist, promovare a ideologiei fasciste, rasiste sau xenofobe și trecere ilegală a unui stat străin, infracțiune care vizează fuga lui Bivolaru în Suedia.

Potrivit ziuanews.ro, judecătorul care a dispus această sentință de achitare a anulat mai multe probe de la dosar, între care și foarte multe note de redare a unor convorbiri telefonice interceptate, purtate de Bivolaru cu diferite persoane. De asemenea, au mai fost anulate mai multe procese verbale de percheziție efectuate de anchetatori.

Dosarul în care Gregorian Bivolaru, maestrul spiritual al MISA, care a fost judecat pentru trafic de persoane a fost strămutat de la Tribunalul București la Tribunalul Cluj. În cele 98 de volume, care însumează vreo 40.000 de pagini, sunt descrise cu lux de amănunte orgiile sexuale care aveau loc în așa numitele ashramuri, locul unde adeptele lui Bivolaru erau cazate și unde se dăruiau liderului absolut al MISA.

În MISA sunt înscrişi 40.000 de adepţi, care plătesc anual 100 de euro, astfel că în conturile lui Gregorian Bivolaru ajung sume fabuloase de bani. Astfel, numai din cotizaţia anuală, Guru încasează 4 milioane de euro.

De asemenea, o altă sursă de venit sunt filmele porno pe care le produc adepţii MISA şi pe care aceştia le vând peste hotare.

Deşi este căutat de ani buni, Gregorian Bivolaru este în continuare de negăsit, deşi s-a zvonit că s-ar afla în Suedia sau în Franţa, la Paris.

Cookies