ȘTIRI

Guru Bivolaru ţine conferinţe la un post TV online, deşi e urmărit internaţional

Deşi este căutat de oamenii legii pentru a fi încarcerat, fondatorul Mişcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA) reuşeşte să păstreze legătura cu adepţii săi în mediul online, informeează Mediafax.ro.

Astfel, pe internet apar mesaje ale acestuia – unul dintre acestea fiind despre „sunete de origine necunoscută” ce s-ar auzi din ce în ce mai des pe Pământ -, dar şi o invitaţie la o „conferinţă surpriză” pe care Bivolaru o va ţine, în 27 august, pentru participanţii la Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanţă de la Costineşti.

În condiţiile în care se numără printre românii „most wanted” (pe site-ul Poliţiei Române), Bivolaru, azilant politic în Suedia, nu va veni pe litoralul românesc pentru „conferinţa surpriză”, ci le va vorbi yoghinilor adunaţi la Costineşti prin intermediul unui post TV online.

„După încheierea meditaţiei în spirală yang cu ocazia momentului special de hiatus anual din 27 august, va fi prezentată o conferinţă surpriză a profesorului yoga Gregorian Bivolaru. Accesul la această conferinţă este gratuit. Pentru a participa la spirala de hiatus şi la programul care va urma, aveţi nevoie doar de legitimaţia de spirală. Conferinţa va fi difuzată în direct pe postul de televiziune online MISA TV”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul yogaesoteric.net.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de instanţa supremă, în 14 iunie 2013, la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, după ce fusese achitat de două instanţe inferioare.

După emiterea mandatului de executare, Bivolaru a fost căutat de poliţişti, fără succes, la adresa din România şi la ashramurile MISA.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button