Guns N’ Roses vin la Arena Națională din București pe 16 iulie. Când vor fi puse în vânzare biletele

21 feb. 2023
432 Afișari
Guns N’ Roses vin la Arena Națională din București pe 16 iulie. Când vor fi puse în vânzare biletele
Guns N’ Roses vin la Arena Națională din București pe 16 iulie. Când vor fi puse în vânzare biletele. Sursa foto: Facebook - Guns N' Roses

Guns N’ Roses vin la București pe 16 iulie reuniți în formula clasică a trupei pentru un concert rock. Fanii îi vor putea asculta la Arena Națională din Capitală și este doar unul dintre concertele pregătite pentru fani în cadrul turneul anului 2023.

Guns N’ Roses vin la Arena Națională în iulie

La Arena Națională vor urca Axl Rose, Slash si Duff McKagan din trupa Guns N’ Roses pe 16 iulie, anunță Emagic pe site-ul lor oficial. Alături de aceștia vor fi și Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer si Melissa Reese.

Evenimentul, organizat de Emagic, anunță că biletele vor fi disponibile începând cu data de 24 februarie, ora 10:00. Acestea pot fi achiziționate de pe:

  • gunsnroses.emagic.ro,
  • gnr.emagic.ro,
  • bilete.emagic.ro,
  • iabilet.ro,
  • entertix.ro.

Cei care vor să se asigure că vor prinde bilete, le pot cumpăra în cadrul Nightrain Presale, începând de astăzi, 22 februarie. Publicul va mai putea cumpăra și pachete VIP, oferindu-se bilete premium, acces la barul VIP pe durata concertului și obiecte de merchandise Guns N’ Roses în ediție limitată.

Guns N’ Roses – una dintre cele mai cunoscute trupe de rock din lume

Axl Rose, Slash si Duff McKagan au cântat împreună pentru prima dată la turneul „Use Your Illusion Tour” în anul 1993. Acesta a cuprins 175 de concerte, călătorind pe toate continentele. Turneul a durat trei ani și a devenit cel mai lung al trupei, intrând în topul „Billboard Live Music Awards” și fiind unul dintre cele mai profitabile turnee muzicale din întreaga istorie.

Din cauza pandemiei, care a făcut ca multe concerte să se anuleze, trupa Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial anul acesta. Aceștia vor merge pe toate stadioanele, arenele și în cadrul festivalurilor din întreaga lume, pe durata verii și în toamnă.

Turneul va începe pe 5 iunie la Tel Aviv, iar apoi în Europa, ajungând pe 16 iulie la București, sub același line-up clasic.

Guns N’ Roses este una dintre cele mai faimoase trupe de rock din lume și se bucură de un succes imens la mai bine de 35 de ani de la crearea acesteia. A lansat 6 albume de studio, precum:

  • Appetite for Destruction -1987,
  • G N’ R Lies – 1988,
  • Use Your Illusion I – 1991,
  • Use Your Illusion II -1991,
  • “The Spaghetti Incident?” – 1993
  • Chinese Democracy – 2008.

De-a lungul timpului, numeroase melodii pe care le-au interpretat au fost premiate. De asemenea, în anul 2012, trupa a fost inclusă pe lista Rock and Roll Hall of Fame.

Videoclipul piesei „November Rain” a depășit de curând 2 miliarde de vizualizări, încadrându-se în topul celor mai vizionate videoclipuri rock din toate timpurile.

De asemenea, trupa de rock și-a extins influența și în lumea automobilelor, sponsorizându-l pe Erik Jones, șoferul Legacy Motor Club și mașina numărul 43 în cadrul cursei Daytona 500. Co-deținătorii Legacy Motor Club, legendele NASCAR – Richard Petty și Jimmie Johnson sunt fani înfocați ai trupei.

Cookies