Guess what? L-au prins pe rapperul Guess Who drogat la volan, prin București. A ieșit pozitiv la cocaină când a fost testat în trafic

27 sept. 2023
374 Afișari
Guess what? L-au prins pe rapperul Guess Who drogat la volan, prin București. A ieșit pozitiv la cocaină când a fost  testat în trafic
Guess what? L-au prins pe rapperul Guess Who drogat la volan, prin București. A ieșit pozitiv la cocaină când a fost testat în trafic | FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Rapperul Guess Who a fost prins drogat la volan, în București. Acesta a fost oprit în trafic, testat cu aparatul Drugtest și a ieșit pozitiv la cocaină.

Guess what? L-au prins pe rapperul Guess Who drogat la volan, prin București

Pe numele său real, Laurențiu Mocană, a fost oprit în trafic, miercuri, 27 septembrie, la ora prânzului, de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, pe o stradă din București, Sectorul 1.

În vârstă de 37 de ani, rapperul a fost testat de oamenii legii cu aparatul Drugtest și ar fi ieșit pozitiv la cocaină, astfel că a fost condus la sediul Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru prelevare de mostre biologice.

Guess Who s-a ales cu dosar penal.

Comunicatul poliției

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal, a transmis poliția, conform știrileprotv.ro.

Cookies