Grupul Provita anunță construirea unui nou spital în București. Acesta va avea o capacitate de 110 paturi și șapte săli de operație

19 apr. 2021
209 Afișari
Grupul Provita anunță construirea unui nou spital în București. Acesta va avea o capacitate de 110 paturi și șapte săli de operație

IMMOFINANZ a semnat un contract de închiriere pe termen lung pentru o suprafață de aproximativ 11.000 de metri pătrați către Grupul Provita, unul dintre principalii operatori de centre medicale din România. Provita va ocupa integral clădirea IRIDE | eighteen, recent modernizată, parte din parcul IRIDE, urmând să deschidă aici un spital multidisciplinar. Contractul de închiriere acoperă o perioadă de 25 de ani.

Grupul Provita anunță construirea unui nou spital în București

„Parcul IRIDE, unul dintre cele mai mari hub-uri de clădiri de birouri din București, are deja o reputație excelentă, datorită diversității serviciilor oferite chiriașilor și rezidenților din zonă. Parteneriatul cu Provita lărgește oferta actuală, prin includerea unui centru medical de top, care va contribui la majorarea gradului de atractivitate pe termen lung”, a declarat Dietmar Reindl, COO IMMOFINANZ. „Oferta noastră a răspuns cerințelor Grupului Provita, datorită flexibilității în amenajarea și structurarea spațiilor, ceea ce permite ajustări rapide, precum și a legăturilor eficiente de transport”.

„Grupul Provita a înregistrat o creștere exponențială a cererii pentru servicii medicale în ultimii ani.  Următoarea etapă în dezvoltarea noastră este deschiderea unui nou spital, multidisciplinar, care să ofere servicii medicale avansate și de nișă pacienților români. Pentru acest proiect de mare anvergură, am căutat în piață mai multe soluții imobiliare. Am găsit în IMMOFINANZ nu doar un proprietar de clădiri, ci un partener de afaceri, care să ne susțină pe termen lung”, a declarat dr. Ovidiu Palea, fondatorul Grupului Provita.

Capacitate de 110 paturi și șapte săli de operație

Noul spital va avea o capacitate de 110 paturi și șapte săli de operație. Inaugurarea spitalului este programată pentru primul trimestru din 2022, imediat ce lucrările privind adaptarea clădirii pentru noile funcțiuni va fi finalizată. Parcul IRIDE, amplasat în partea de nord a Bucureștiului, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, este la doar opt kilometri de Aeroportul Internațional Otopeni. Ușor de accesat cu mijloace de transport în comun, proiectul dispune de o parcare generoasă, restaurante, magazine și centre de sănătate.

Cookies