Grupul Naspers, care deţine olx.ro, va cumpăra firma care deţine tocmai.ro

de:
13 feb. 2015
1 Afișari
Grupul Naspers, care deţine olx.ro, va cumpăra firma care deţine tocmai.ro

„Schibsted a ajuns la un acord cu Naspers pentru preluarea operaţiunilor din Ungaria. Schibsted va vinde operaţiunile deţinute în România şi Portugalia către Naspers”, se arată în anunţul companiei norvegiene, citat de Mediafax.ro.

Directorul de afaceri al olx.ro, Cristina Gheorghiţoiu, a declarat pentru MEDIAFAX că achiziţia va crea o companie mai mare, un produs mai bun pe piaţa de anunţuri, cu rezultate foarte promiţătoare.

„Va întări platforma şi va ajuta la monetizarea serviciilor şi, în cele din urmă, va conduce la generarea de venituri din anunţurile online. Pieţele în care industria anunţurilor online s-a dezvoltat recent necesită investiţii pe termen lung pentru a ajunge la o afacere sustenabilă. Pentru a accelera dezvoltarea în aceste ţări şi pentru a evita investiţiile costisitoare fără un rezultat cert, o astfel de tranzacţie face sens în aceste pieţe”, a afirmat Gheorghiţoiu.

Ea a adăugat că, în urma tranzactiei, utilizatorii vor avea acces la platforma de anunţuri sub un singur brand şi vor putea transforma mai repede în bani produsele puse la vânzare.

„Cumparatorii vor beneficia de o oferta mai mare de produse, iar vânzătorii vor avea acces la un numar mai mare de cumpărători, ambele categorii având de câştigat în urma acestei tranzacţii”, a arătat reprezentantul olx.ro.

Cookies