ARHIVA B365

Grupul MOL angajează peste 200 de proaspăt absolvenţi în 12 ţări, inclusiv în România

Grupul MOL, companie internaţională de top din industria de petrol şi gaze, începe înscrierile în cea de-a 9-a ediţie a programului recunoscut de recrutare a absolvenţilor „Growww”. În 2015, Grupul MOL oferă peste 200 de poziţii Growww, în domenii variind de la inginerie, economie, IT, ştiinţe naturale şi sociale, în 12 ţări. Absolvenţii şi tinerii profesionişti îşi pot depune candidaturile începând cu data de 9 martie, pentru a-şi începe cariera la nivel internaţional în industria de petrol şi gaze.

„Prin intermediul programului Growww, tinerii absolvenţi beneficiază de cea mai bună oportunitate de a se confrunta cu provocări de business reale şi a fi implicați activ în lumea industriei de petrol şi gaze”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreşedinte responsabil pentru Resurse Umane în cadrul Grupului MOL.

Prin intermediul programului Growww, Grupul MOL îşi propune să atragă un număr suficient de talente, pentru a răspunde nevoilor de business. Pe durata desfășurării Growww, tinerii au parte de experienţe de lucru reale şi participă în acelaşi timp la Programul de Educaţie în Afaceri (Business Education Program – BEP) pentru a învăţa cum sunt derulate operațiunile din industria de petrol şi gaze, precum şi din Grupul MOL. Fiecare participant este sprijinit de un coleg cu experienţă, în calitate de mentor. După finalizarea programului, majoritatea participanţilor au posibilitatea să îşi continue cariera în Grupul MOL, în poziţii de expert, specialist sau chiar manager. 80% dintre foştii participanţi au fost integraţi în companie de la demararea proiectului în 2007.

Absolvenţi din Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Cehia, Ungaria, Italia, Irak, Pakistan, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia îşi pot depune candidaturile pentru programul Growww online http://molgroup.info/growww începând cu data de 9 martie. 1.570 de participanţi au fost recrutaţi din 2007 şi până în prezent. În 2015, peste 200 de tineri talentaţi îşi pot începe călătoria profesională în Grupul MOL. Programul va începe în data de 1 septembrie.

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 30.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experiență în explorarea și producția de hidrocarburi, având în prezent operațiuni de producție în 8 țări și activități de explorare în 13 țări. Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 12 țări.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button