Grup specializat în înşelăciune, destructurat de poliţiştii bucureşteni. Cum acţiona

de:
19 mart. 2014
1 Afișari
Grup specializat în înşelăciune, destructurat de poliţiştii bucureşteni. Cum acţiona

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii bucureşteni, s-a constatat faptul că, în perioada ianuarie – martie 2014, grupul format din trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 36 de ani, ar fi înşelat mai multe companii prin folosirea de documente falsificate, atribuindu-şi în fals calitatea de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale.

Mai mult, din verificările efectuate de către poliţiştii bucureşteni, a reieşit faptul că, pe numele unuia dintre cei trei bărbaţi, era emis un mandat de arestare tot pentru comiterea unei infracţiuni de înşelăciune.

Astfel, poliţiştii Capitalei au organizat o acţiune de prindere în flagrant a celor trei bărbaţi, aceştia fiind imobilizaţi imediat după ce ar fi preluat mai multe componente IT de la o societate comercială, în schimbul unor documente sau cecuri false.

Prejudiciul cauzat, în valoare de peste 600.000 de lei, a fost recuperat în totalitate de către poliţiştii Capitalei.
Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu cele trei persoane în stare de reţinere, urmând a fi prezentate magistraţilor.

Cookies