Grup infracţional de hoţi din maşini, anihilat de Poliţia Sectorului 2

de:
15 dec. 2010
1 Afișari
Grup infracţional de hoţi din maşini, anihilat de Poliţia Sectorului 2

Șase percheziţii domiciliare au fost efectuate, miercuri, de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Sectorului 2, sprijiniţi de lucrători ai Serviciului Special de Intervenţie Rapidă. În urma percheziţiilor, au fost identificaţi şase ilfoveni, dintre care cinci cu antecedente penale, care tâlhăreau bucureştenii prin metoda ”la secundă”. Ei înţepau cauciucurile victimelor lor, după care îi jefuiau în timp ce meştereau lângă roţi. Poliţiştii au stabilit că tâlharii au comis nouă astfel de fapte.

Un astfel de caz s-a petrecut pe 26 iulie 2010, când membrii grupării au agresat o femeie în parcarea unui complex comercial din Șoseaua Mihai Bravu, furându-i suma de 17.000 de lei, după ce în prealabil îi înţepaseră unul dintre pneurile autoturismului.

Câteva luni mai târziu, pe 7 octombrie 2010, ei i-au smuls unui bărbat borseta de pe umăr, în care se găseau 18.000 de lei, care încerca să-şi schimbe roata înţepată tot de tâlhari.

”Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate au fost găsite şi ridicate arme albe, 5.000 de bucăţi petarde şi 140 de artificii tip fagure”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cei şase ilfoveni sunt acuzaţi de tâlhărie, furt calificat şi tentativă de furt calificat, pentru patru dintre ei făcându-se propunere de arestare preventivă, la Judecătoria Sectorului 2.

Cookies