BAZAR

Grumpy Cat i-a adus stăpânei sale o avere de 100 milioane de dolari

Grumpy Cat” , al cărei nume real este Tardar Sauce, a generat venituri de 64 milioane lire sterline, echivalentul a circa 100 milioane de dolari, din vânzarea unei serii de produse, inclusiv cărţi care au devenit best-seller-uri şi un film, potrivit The Telegraph, citat de HotNews.ro.

Pisca a devenit un star al online-ului după ce fratele lui Bundesen a postat o fotografie cu aceasta. A fost descoperită astfel de Ben Lashes – un agent pentru pisicile de pe Internet.

Grumpy Cat are acum peste 7 milioane de fani numai pe contul oficial de Facebook.

Grumpy Cat a inspirat apoi o linie de produse, printre care un sortiment de cafea numit Grumppuccino. De asemenea, Grumpy Cat a devenit şi imaginea produselor pentru pisici Friskies.

„Am reuşit să renunţ la jobul de chelneriţă la câteva zile după prima apariţie a pisicii mele în social media, iar telefonul meu nu a încetat să sune de atunci”, a declarat Bundesen pentru publicaţia americană Express.

Câştigurile pisicii Grumpy Cat le-au întrecut pe cele ale unor nume importante de la Hollywood precum Gwyneth Paltrow, care potrivit Forbes, a câştigat puţin peste 18,6 milioane de dolari anul trecut, dar şi pe ale fotbalistului Christiano Ronaldo, a cărui remuneraţie totală a ajuns anul trecut la 42,2 milioane de dolari.

Grumpy Cat a apărut, anul trecut, pe primele paginii ale The Wall Street Journal şi al New York Magazine. Pisica urmează să debuteze şi pe marile ecrane în pelicula „Grumpy Cat’s Worst Christmas”, descris ca o combinaţie între „Home Alone” şi „Die Hard”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button