Grozavă mobilizare a bucureștenilor, după ce furtuna de azi-noapte a lăsat mii de șoferi fără numere de înmatriculare. Unde sunt centralizate anunțurile cu plăcuțe găsite

14 iun. 2024
5011 afișări
Grozavă mobilizare a bucureștenilor, după ce furtuna de azi-noapte a lăsat mii de șoferi fără numere de înmatriculare. Unde sunt centralizate anunțurile cu plăcuțe găsite
Grozavă mobilizare a bucureștenilor, după ce furtuna de azi-noapte a lăsat mii de șoferi fără numere de înmatriculare. Unde sunt centralizate anunțurile cu plăcuțe găsite. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Alex M.

Furtuna de azi-noapte a făcut prăpăd în București, iar șoferii au decis să se mobilizeze, astfel încât să-și găsească numerele de înmatriculare care au fost luate de apă.

A fost cod roșu de vreme severă în Capitală, iar orașul s-a inundat extrem de repede, au căzut zeci de copaci, dar și stâlpi de electricitate și au fost acoperișuri luate de vânt.

Șoferii au rămas blocați pe străzi inundate, unii dintre ei au avut mașinile inundate de apă și alții și-au pierdut numerele de înmatriculare. Pe net, mai mulți bucureșteni au decis să se mobilizeze și să centralieze toate aceste anunțuri cu numere de înmatriculare pierdute/găsite.

Mobilizarea bucureștenilor, pe net: sunt centralizate anunțurile cu plăcuțele de înmatriculare pierdute/găsite

Vineri dimineață, 14 iunie 2024, șoferi din București găseau pe străzi numere de înmatriculare…ori își căutau propriile numere de înmatriculare, cu speranță că poate nu sunt nevoiți să stea pe drumuri pentru unele noi.

Astfel că, un administrator al grupului de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a decis să creeze o postare specială pentru cei care au pierdut/găsit numere de înmatriculare pe străzile din oraș.

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️‼️‼️‼️
Bună dimineața! Hai să le centralizăm puțin.
NUMERE DE ÎNMATRICULARE găsite după furtună.

*Ai găsit o plăcuță, pune poza + zona în postarea asta.
*Cauți o plăcuță de înmatriculare, încercă în postarea asta.
Mulțumim!

Oamenii au început să spună unde au găsit numere de înmatriculare sau unde cred ei că le-au pierdut. Postarea a fost făcută la ora 08:44, iar la ora scrierii acestui articol,10:02, postarea a strâns 176 de aprecieri și 180 de comentarii.

Postarea poate fi văzută AICI (grupul de Facebook este privat).

ISU a gestionat sute de intervenții în București și Ilfov

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis o actualizare, dimineață, ora 05:00, potrivit informațiilor transmise de Info Trafic România.

Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codurilor portocaliu și roșu, începând cu ora 22:00 până dimineață, 14 iunie 2024, ora 05:00, pompierii ISU București-Ilfov au gestionat 397 de intervenții (331 în București și 66 în județul Ilfov).

În ce au constat aceste intervenții:

  • 327 de inundații;
  • 60 de copaci căzuți;
  • 7 stâlpi de electricitate;
  • 3 acoperișuri luate de vânt.

În total, au fost afectate:

  • 107 străzi;
  • 208 locuințe, gospodării și subsoluri;
  • 71 de autoturisme.

Se acționează în continuare pentru rezolvarea situațiilor semnalate.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies