Groapa de gunoi din centrul Bucureștiului. Mormane de deșeuri azvârlite pe strada Salcâmilor, la nr. 27. Poliția Locală S2 a făcut curățenie cu buldozere

27 mart. 2023
222 afișări
Groapa de gunoi din centrul Bucureștiului. Mormane de deșeuri azvârlite pe strada Salcâmilor, la nr. 27. Poliția Locală S2 a făcut curățenie cu buldozere
Groapa de gunoi din centrul Bucureștiului. Mormane de deșeuri azvârlite pe strada Salcâmilor, la nr. 27. Poliția Locală S2 a făcut curățenie cu buldozere | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 2 - Politia Locala

Poliția Locală din Sectorul 2 a anunțat că au fost aplicate sancțiuni proprietarului unui imobil în curtea căruia se strânseseră mormane de deșeuri. Curtea, care devenise un focar de infecții, se alfa pe Strada Salcâmilor.

Mormane de deșeuri într-o curte din Sectorul 2

O curte din Sectorul 2 a fost transformată într-o groapă de gunoi în toată regula de-a lungul timpului. Munți de gunoaie se strânseseră aici, punând astfel în pericol sănătate celor ce locuiau în zona respectivă.

Imobilul cu pricina se află pe Strada Salcâmilor numărul 27, Sector 2, după cum transmite Poliția Locală. Pentru a remedia această situație, polițiștii au efectuat verificări la fața locului, iar în urma acestora proprietarul imobilului a fost sancționat:

În conformitate cu prevederile H.C.L.S2 nr.301/2019 – privind stabilirea și sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2 al Municipiului București.

Pe lângă sancțiunile date de polițiști, adresa imobilului a fost transmisă către Direcției Venituri Buget Local Sector 2. Astfel, se va aplica și o supraimpozitare în conformitate cu prevederile legale.

Poliția a salubriza aria respectivă

În trecut, proprietarul a mai fost atenționat că este necesar să curețe curtea imobilului. Cu toate astea, acesta nu a respectat dispoziția dată de autorități.

Astfel că, de această dată, autoritățile publice locale au intervenit pentru a salubriza și igieniza zona care devenise un foc de infecții.

Având în vedere faptul că, în urma măsurilor întreprinse anterior nu s-a intervenit pentru salubrizarea și igienizarea imobilului, a fost demarată procedura privind intervenția autorității publice locale de salubrizare și igienizare a imobilelor și incintelor deținute cu orice formă, conform O.G. nr.21/2002 (actualizată) – privind gospodărirea localităților urbane și rurale, a transmis Poliția Locală Sector 2.

Groapa de gunoi din centrul Bucureștiului
Groapa de gunoi din centrul Bucureștiului | Sursă foto: Facebook- Poliția Locală Sectorul 2

Pentru a putea scoate toate deșeurile adunate pe parcursul timpului în curtea respectivă, a fost necesară utilizarea buldozerelor.

Cookies