GREVĂ pe termen NELIMITAT pe Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni

de:
24 mai 2016
0 Afișari
GREVĂ pe termen NELIMITAT pe Aeroportul

Oamenii sunt nemulţumiţi de programul de muncă şi de salariile mici. Ei reclamă faptul că sunt puţini pentru volumul mare de muncă şi că, din această cauză, nu au timp de odihnă. Se plâng şi de faptul că nu li se asigură transportul şi nici decontarea acestuia, în condiţiile în care turele încep în cursul nopţii.

Citeşte şi HAOSUL de pe Otopeni: Toate TAXIURILE cu tarif minim pot prelua pasageri. Măsura este TEMPORARĂ

Aeroportul Henri Coandă schimbă din nou regulile pentru taxiuri. După ce a suspendat interdicţia maşinilor cu GPL, autorităţile aeroportuare anunţă că se va deschide un nou flux de preluare a pasagerilor, amplasat la parterul terminalului, unde vor avea acces, în limita locurilor disponibile, toate taxiurile care percep tariful minim de 1,39 lei/km. Măsura este însă doar una temporară.

Vinerea trecută, aproximativ 200 de angajaţi ai aceleiaşi firme au fost în grevă de avertisment pentru două ore, după ce au obţinut în instanţă dreptul să protesteze, scrie digi24.ro.

Firma prestează servicii pentru Air France – KLM, Alitalia, Flydubai, Lufthansa şi TAROM. De altfel, compania aeriană românească deţine 37% din acţiunile acestei firme, iar Aeroportul Henri Coandă, alte 13 procente. În total, pe Aeroportul din Otopeni lucrează patru firme de handling.

Cookies