ARHIVA B365

GREVĂ LUFTHANSA, marți, 30 septembrie, timp de 15 ore, pe aeroportul Frankfurt

GREVĂ LUFTHANSA, 30 septembrie: „Piloţii Lufthansa vor înceta lucrul pe 30 septembrie începând de la ora (locală) 8.00 (9.00, ora României) şi până la ora (locală) 23.00 (miercuri, 0.00, ora României) pe zborurile de lung curier asigurate de către avioane de tip Airbus A380, Boeing B747, Airbus A330 şi Airbus A340 şi nu vor opera niciun zbor cu plecare de pe aeroportul din Frankfurt”, se arată într-un comunicat, potrivit romanialibera.ro.

GREVĂ LUFTHANSA, 30 septembrie: „Având în vedere faptul că conducerea Lufthansa nu a prezentat încă vreo ofertă în vederea unui compromis, ne vedem obligaţi să luăm măsuri suplimentare”, subliniază sindicatul, care se declară totodată deschis unor negocieri.

GREVĂ LUFTHANSA, 30 septembrie: Cockpit a avertizat joi că intenţionează să organizeze alte greve, după un nou eşec al unor negocieri cu conducerea grupului Lufthansa asupra modalităţilor de ieşire la pensie a piloţilor. Aceasta va fi a patra grevă organizată de către sindicat de la sfârşitul lui august încoace.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button