BAZAR

GREVĂ AIR FRANCE între 15-22 septembrie. Călătorii pot amâna sau schimba biletele, GRATUIT

GREVĂ AIR FRANCE: „Ca urmare a confirmării acţiunii de grevă întreprinsă de aproximativ 60% dintre piloţii francezi în perioada 15 – 22 Septembrie 2014, Air France România a luat măsuri excepţionale la nivel local pentru a diminua disconfortul creat pasagerilor. Astfel, începând de săptămâna trecută toţi pasagerii cu zboruri în perioada 15 – 22 Septembrie 2014 au fost informaţi despre eventualitatea acestei greve şi au primit informaţii despre cum îşi pot modifica data de zbor pentru a fi cât mai puţin afectaţi de această situaţie”, a anunţat printr-un comunicat Air France România, anunță Mediafax.

GREVĂ AIR FRANCE ROMÂNIA: Pentru a evita orice întârzieri pe aeroport sau situaţii neplăcute, Air France sfătuieşte pasagerii, ca în perioada menţionată, fie să îşi amâne călătoria, fie să îşi schimbe biletul GRATUIT.

GREVĂ AIR FRANCE: Totodată, call center-ul Air France România, deschis în mod normal de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00, şi-a extins activitatea şi în ziua de duminică, 14 Septembrie, între orele 09:00 – 17:00.

GREVĂ AIR FRANCE ROMÂNIA: „Toţi pasagerii cu zboruri în perioada 15 – 22 Septembrie sunt rugaţi fie să contacteze call center-ul Air France, la numărul de telefon 021 206 92 00 pentru a primi informaţii despre zborul lor fie să acceseze rezervarea lor prin website-ul companiei, www.airfrance.ro”, precizează compania.

GREVĂ AIR FRANCE: Air France a anunţat sâmbătă că şase zboruri din zece ale companiei aeriene vor fi anulate luni, din cauza unei greve a piloţilor care se opun condiţiilor de dezvoltare a unei filiale low-cost a grupului.

GREVĂ AIR FRANCE ROMÂNIA: O grevă de o săptămână ar fi cea mai importantă organizată din 1998 de către piloţii Air France.

GREVĂ AIR FRANCE: CEO-ul Air France, Frédéric Gagey, care cifrează de la „10 până la 15 milioane” de euro pe zi costul acestei greve, a declarat sâmbătă că discuţiile cu sindicatele vor continua în vederea găsirii unei soluţii în acest conflict.

GREVĂ AIR FRANCE: Cele trei sindicate, care se opun condiţiilor de dezvoltare a companiei low-cost a grupului, Transavia, au intrat de mai multe săptămâni în conflict cu conducerea. Sindicatele s-au arătat pesimiste, sâmbătă, în legătură cu posibilitatea unei ieşiri din criză.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button