Greu să ajungi cu copiii la Teatrul Țăndărică din București. Mai multe mașini parcate neregulamentar îngreunează accesul în zonă

04 dec. 2022
849 Afișari
Greu să ajungi cu copiii la Teatrul Țăndărică din București. Mai multe mașini parcate neregulamentar îngreunează accesul în zonă
Greu să ajungi cu copiii la Teatrul Țăndărică din București. Mai multe mașini parcate neregulamentar îngreunează accesul în zonă. Sursa foto: Facebook/ Vrem schimbare

Cine și-a propus să meargă cu cei mici la Teatrul Țăndărică din București a fost întâmpinat, la intrarea în instituție, de mai multe mașini parcate neregulamentar. Acestea îngreunează accesul în zonă, dar și accesul în teatru. Organizația „Vrem schimbare” trage un semnal de alarmă.

Mașini parcate neregulamentar în fața Teatrului Țăndărică

Dacă ți-ai propus să mergi cu copiii la Teatrul de Animație Țăndărică, trebuie să știi că, întâi de toate, trebuie să te pregătești de un slalom printre mașinile parcate neregulamentar, care blochează accesul în zonă, dar și accesul în instituția de cultură.

Teatrul Țăndărică din București este un spațiu destinat în principal celor mici și părinților acestora.

Organizația „Vrem schimbare” le cere autorităților să ia măsuri, să elibereze spațiul public de mașini parcate neregulamentar în fața Teatrului Țăndărică. După ce va fi eliberat spațiul, autoritățile trebuie să se asigure că șoferii nu vor începe să parcheze, din nou, în același loc, iar spațiul să rămână accesibil pentru pietoni.

Reprezentanții comunității anunță că, săptămâna viitoare vor face sesizări și solicitări scrise la administrația locală și la conducerea teatrului. Spațiul public ocupat în mod abuziv, dar și îngreunarea accesului reprezintă o încălcare a legii și o lipsă de respect față de pietonii care merg prin zonă, dar și față de clienții teatrului.

Vrem schimbare: Lipsă de respect față de pietoni

Redăm întregul mesaj postat de organizația „Vrem schimbare” pe pagina de Facebook:

„Vrei sa mergi cu copiii la un spectacol la Teatrul de Animaţie Țăndărică?
Esti intampinat pe spatiul public din fata institutiei de cultura (destinata in principal copiiilor si parintilor acestora) de masini parcate neregulamentar si care ingreuneaza accesul in zona, dar si in teatru.
Nicușor Dan, Stelian Bujduveanu, Clotilde Armand, Calin Mocanu.
Se poate sa eliberati spatiul public din fata Teatrului Tandarica, dar si sa asigurati ca acesta va ramane liber si accesibil pietonilor?
Saptamana viitoare vom face sesizari si solicitari scrise la administratia locala si la conducerea teatrului. Ocuparea abuziva a spatiului public si ingreunarea accesului in zona reprezinta o incalcarea a legii si o lipsa de respect fata de pietonii care tranziteaza zona, dar si fata de clientii acestui teatru.
#vremschimbare #vremtrotuarelibere”
Cookies