Grefiera care și-a aruncat copilul din taxi a vrut să se răzbune pe tatăl acestuia

de:
12 oct. 2012
2 afișări
Grefiera care și-a aruncat copilul din taxi a vrut să se răzbune pe tatăl acestuia

Fetița de o lună și jumătate se numește Maria și este acum în afara oricărui pericol. Mama ei, fosta grefieră din Oradea, este evaluată la spitalul de psihiatrie Alexandru Obregia, din Capitală.

DAcă va fi găsită cu discernământ, femeia riscă cel puțin 12 ani de închisoare, pentru tentativă de omor calificat. Copilul ar putea fi predat tatălui.

Doar cu o zi înainte, Poliţia din Băile Felix a fost sesizată de femeia în vârstă de 40 de ani, care avea un comportament deviant şi spunea că este urmărită. Cu toate acestea, nimeni nu a luat vreo măsură pentru protejarea micuţei care a fost la un pas de moarte, informează evz.ro.

Grefiera a venit la Bucureşti cu trenul, din judeţul Bihor. Fusese în Staţiunea 1 Mai, de lângă Băile Felix. „A stat acolo până azi dimineaţă (ieri n.r.). Cu o zi înainte, sunase la 112 spunând că cineva vrea să intre în cameră peste ea. Când au ajuns acolo, poliţiştilor le-a spus că o urmăreşte cineva. Era doar ea şi copilul care era liniştit şi bea ceai, dintr-o sticluţă. Nici vorbă de alcool, aşa cum s-a vehiculat. Nimic din comportamentul ei nu arăta că ar pune în pericol viaţa copilului.

Cu toate acestea, colegii mei au sunat la Spitalul 6 (de psihiatrie n.r.) dar li s-a spus că nu pot da date prin telefon despre pacienţi, aşa că nu ştim încă dacă suferea de vreo boală psihică. A fost singurul eveniment înregistrat în legătură cu această persoană şi copilul ei”, a precizat pentru EVZ ofiţerul de presă al IJP Bihor, Alina Dinu.

Protecţia Copilului nu-a avut nicio reacţie faţă de acest incident. Drept urmare, mama iresponsabilă şi-a făcut bagajele şi a plecat. Ea a ajuns în Capitală şi s-a urcat într-un taxi, în apropiere de Gara de Nord. „Când am întrebat de destinaţie, doamna mi-a spus să-i arăt Bucureştiul! Aşa că am luat-o spre Podul Grant. M-am uitat în oglinda retrovizoare. Femeia era cam agitată, nu era în toane bune. Iar copilul plângea într-una.

TENTATIVĂ DE CRIMĂ: Copil aruncat din mașină, de mamă, pe Podul Grant din Capitală

 

Cookies