GRECIA-ROMANIA LIVE: Selecționerii României și Greciei, declarații despre meciul GRECIA-ROMÂNIA,LIVE

de:
07 sept. 2014
1 Afișari
GRECIA-ROMANIA LIVE: Selecționerii României și Greciei, declarații despre meciul GRECIA-ROMÂNIA,LIVE

GRECIA ROMANIA LIVE:

Meciul GRECIA-ROMANIA, din 7 septembrie, este meciul de debut în preliminariile pentru EURO 2016. GRECIA şi ROMANIA fac parte din GRUPA F, alături de Ungaria, Irlanda de Nord, Finlanda şi Insulele Feroe. GRECIA-ROMANIA se joacă pe Stadionul Karaiskakis din Pireu, cu porţile închise, şi se vede LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.

GRECIA ROMANIA LIVE:

 Victor Piţurcă a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că partida cu GRECIA este extrem de importantă pentru ROMANIA. „Un meci extrem de important pentru ambele echipe. Pentru ROMANIA este important să obţinem un rezultat pozitiv pentru a ne mări şansele de calificare. Ştiu că GRECIA are jucători valoroşi şi luptători şi pot să joace la un nivel înalt, însă am încredere în jucătorii români că vor face un meci mare şi că vom pleca cu un rezultat pozitiv”, a spus Victor Piţurcă înainte de partida GRECIA-ROMANIA, LIVE VIDEO de la ora 21:45 la TVR.

GRECIA ROMANIA LIVE:

Selecţionerul celor din GRECIA, Claudio Ranieri, a declarat, sâmbătă, că atacantul Adrian Mutu, pe care l-a pregătit la Chelsea, este precum copilul său, subliniind că românul este un jucător plin de calităţi, dar a menţionat că şi Ciprian Marica, Bogdan Stancu şi alţi fotbalişti pe care îi are ROMANIA sunt foarte buni. Claudio Ranieri a precizat că pentru ROMANIA meciul cu GRECIA este un prilej de revanşă după barajul pentru Cupa Mondială. „Mutu este ca şi copilul meu. Este un jucător plin de calităţi, un marcator de clasă. Însă cred că şi Marica, Stancu şi alţii sunt jucători foarte buni”, a spus Claudio Ranieri înainte de GRECIA-ROMANIA.

Cookies