Grav accident de circulaţie pe DN 1. Traficul a fost reluat

de:
17 mai 2014
0 Afișari
Grav accident de circulaţie pe DN 1. Traficul a fost reluat

Un accident de circulaţie s-a produs sâmbătă dimineaţă, pe o pasarelă de pe DN 1 la Băneasa, în dreptul unui centru comercial. În urma acestui accident, trei persoane au fost uşor rănite, iar traficul a fost deviat, informează România TV. Traficul a fost reluat după circa o oră şi 30 minute de la producerea accidentului.

Carambolul a fost provocat de o maşină care a intrat pe contrasens şi a lovit alte două automobile. Şoferul respectivei maşini susţine că a intrat pe contrasens din cauza unei dube care schimba benzile de circulaţie fără să semnalizeze. Trei persoane au fost uşor rănite şi au refuzat să fie duse la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Traficul de pasarelă a fost blocat, autovehiculele fiin redirecţionate de către poliţiştii rutieri pe bretele de circulaţie adiacente pasarelei. Circulaţia pe DN 1 se desfăşoară cu greutate poliţiştii sperând să redeschidă cât mai repede circulaţia pe pasarelă înainte ca traficul să se amplifice datorită bucureştenilor care vor merge în weekend în staţiunile de pe Valea Prahovei.

„În această dimineaţă, la ora 08.28, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că pe artera D.N.1 – Pasarela Ikea a avut loc un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie rutieră, precum şi trei ambulanţe. Din primele date a rezultat că în coliziune au fost implicate 3 autoturisme, persoanele aflate în acestea refuzând deplasarea la spital. Se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs tamponarea. Pe parcursul cercetărilor traficul spre şi dinspre D.N.1 a fost deviat pe zonele de acces laterale pasarelei”, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies