GRATUIT Tabere la munte pentru copiii din Sectorul 2. UNDE vor merge şi cât vor sta

de:
23 iul. 2019
1 afișări
GRATUIT Tabere la munte pentru copiii din Sectorul 2. UNDE vor merge şi cât vor sta

136 de copii din sistemul de protecţie al DGASPC Sector 2 îşi vor petrece o săptămână din vacanţa de vară la munte. Prima tabără, la care vor participa 68 de copii cu vârste cuprinse între 3-17 ani, este organizată în perioada 20-27 iulie în staţiunea Sinaia.
Alţi 68 de copii şi adolescenţi, cu vârste cuprinse între 5-20 de ani, vor participa la cea de-a doua tabără organizată în perioada 27 iulie-3 august, tot la Sinaia.
Copiii vor beneficia atât de cazare, cât şi de mesele zilnice, într-un cadru de poveste, la poalele munţilor, bucurându-se de spectacolul naturii şi de aer curat. Programul taberei include drumeţii pe munte, activităţi de socializare, excursii tematice în împrejurimile staţiunii Sinaia şi jocuri interactive. Copiii vor participa, de asemenea, la o serie de programe recreative cu scopul de a-şi dezvolta abilităţile sociale şi abilităţile de comunicare. Taberele sunt un bun prilej pentru copiii din sistemul de protecţie al DGASPC Sector 2 de a-şi exersa autonomia şi independenţa, de a învăţa să ia decizii şi să-şi asume responsabilităţi.
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 a mai organizat, în perioada 02-07.07.2019, o altă tabără la Costineşti pentru 100 de copii pe care îi are în grijă, oferindu-le momente de relaxare şi clipe de neuitat la malul mării.

Cookies