FIT CITY

GRATUIT Psihoterapie pentru 200 de bătrâni din Capitală

Potrivit managerului de proiect, Otilia Geavlete, beneficiarii proiectului „Porți deschise”, derulat de Asociația Fluens, sunt persoane din centrele Sf. Elena și Sf. Vasile, complexele Străulești și Odăi, toate patru aflate în subordinea DGASPC sector 1 și respectiv din Centrul medico-social Sf. Luca, în subordinea DGASMB.

Ea a precizat, marți, pentru AGERPRES, că terapia s-a adresat persoanelor care suferă de diferite tipuri de demență, Alzheimer, etc. De asemenea, au fost organizate consultații oftalmologice, stomatologice și excursii pentru mai mulți vârstnici.

În cadrul proiectului, sâmbătă, la o cafenea din Parcul Tineretului, între orele 16,00 — 19,00, va avea loc „Balul Seniorilor”, la care vor participa 50 de bătrâni din cele cinci centre.

Potrivit site-ului Fluens, proiectul „Porți deschise — acces la servicii sociale inovative pentru persoane vârstnice instituționalizate”, demarat în aprilie 2015, și-a propus creșterea accesului la servicii sociale de calitate, cu un pronunțat caracter inovator, pentru 200 de vârstnici instituționalizați din cele șase centre.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button