GRATUIT:Proiecţii de filme şi spectacole din stagiunea muzicală estivală,în parcurile din Sectorul 3

de:
21 aug. 2015
0 Afișari
GRATUIT:Proiecţii de filme şi spectacole din stagiunea muzicală estivală,în parcurile din Sectorul 3

În parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Colţea, Primăria Sectorului 3 continuă evenimentele organizate în cadrul „Stagiunii muzicale estivale” şi „Simfoniilor de vară”, cu invitaţi din toate genurile muzicale.

Astfel, vineri seară este rândul folk-ului, prin Marius Baţu, să încânte publicul din parcul „Alexandru Ioan Cuza” (foişorul de pe aleea principală), începând cu ora 20.00.

Tot în parcul „Alexandru Ioan Cuza” vor cânta sâmbătă, 22 august, formaţia „La Musica Orchestra”, iar duminică, 23 august, Armonia Band. Bucureştenii pot asculta între orele 18.00-20.00 muzica interpretată de aceste formaţii.

Copiii sunt aşteptaţi sâmbătă, de la 10.00 la 12.00, să se întâlnească la „Foişorul copiilor” cu statuile vivante ale Teatrului Masca, iar duminică pot viziona piesa „Poveşti din lumea insectelor” pusă în scenă de actorii teatrului Coquette.

De asemenea, la „Simfoniile de vară” din parcul Colţea vor concerta sâmbătă şi duminică, între orele 20.00-21.30, Orchestra Angely’s Symphonic, dirijor Marius Firca şi mezzosoprana Claudia Măru-Hangiuc.

Totodată, la cinematograful în aer liber, din parcul Titan, Primăria Sectorului 3 aduce în acest weekend proiecțiile „O duminică frumoasă” în regia lui Nicole Garcia şi „Legenda călăreţului fără cap” în regia lui Tim Burton.

Astfel, pentru ziua de mâine, de la ora 21.00, bucureştenii sunt aşteptaţi să vizioneze filmul „O duminică frumoasă”, ce vine să spună povestea unui învăţător dintr-o şcoală din sudul Franţei. Baptiste e un solitar. El nu a rămas niciodată mai mult de un trimestru în postul său, pentru că iubeşte libertatea. Într-o zi e nevoit să-l ducă pe Mathias, unul dintre elevii săi acasă şi astfel ajunge să o cunoască pe mama băiatului, Sandra, o tânără femeie nonconformistă care lucrează într-un restaurant de pe plajă. Cei doi, mamă şi fiu, reuşesc să îmblânzească firea nestatornică a lui Baptiste şi împreună devin aproape o familie. Însă Sandra datorează o sumă de bani unor bărbaţi care vin să-şi revendice datoria, iar Baptiste trebuie să ia o decizie grea pentru a face rost de banii necesari.

Pelicula a fost nominalizată la premiul Cesar pentru cel mai bun actor.

Duminică, 23 august, poate fi vizionat filmul „Legenda călăreţului fără cap”. Cu Johnny Depp şi Christina Ricci în rolurile principale, filmul ce a luat Oscarul pentru cea mai bună scenografie.

În 1799, Poliţia din New York îl trimite pe detectivul Ichabod Crane în Hudson Highlands, un sat din regiunea Sleepy Hollow, pentru a investiga o serie de crime odioase, în care victimele au fost găsite decapitate. Utilizând tehnici noi de investigare, deşi fără rezultate doveditoare, cum ar fi amprentele şi autopsiile, Crane soseşte în Sleepy Hollow armat cu trusa lui de instrumente, unde află însă, de la bătrânii oraşului ca acestea îi vor fi inutile, întrucât criminalul nu-i făcut din carne şi sânge, mai degrabă fiind un războinic supranatural, de pe tărâmul morţilor, care bântuia noaptea călare pe un armăsar negru.

Cu ajutorul unui copil orfan, al cărui tată a fost victimă a călăreţului, Ichabod analizează atent misterul şi descoperă mormântul prin care fantoma călăreţului îşi face intrarea în Lumea celor Vii. Copacul Morţii, aflat în pădurea Western, reprezintă hotarul din cele două lumi. Îngropate la rădăcina acestui copac, sunt capetele tuturor celor care au sfârşit în sabia călăreţului.

Bucureştenii sunt aşteptaţi să vizioneze, gratuit, aceste două filme în parcul Titan – Insula Artelor, pe cel mai mare ecran gonflabil.

Cookies