BAZAR

GRATUIT: Proiecţii de filme, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti

Bucureştenii pot viziona gratuit filme, în acest week-end, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti. Astfel, începând de vineri, 22 mai, de la ora 18:00, toţi cei care vor merge la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, unde se desfăşoară „Primăvara de film”, vor putea viziona filmul Annie; iar sâmbătă, 23 mai, la ora 17.00 – Hai să fim poliţişti! şi ora 19.00 – O altă adresă de pomină (22 Jump Street) sunt următoarele comedii ce vor încânta pe toţi cei care vor fi în săli.

Proiecţiile continuă şi duminică, 24 mai, ora 17.00: – Vecini de coşmar (The Neighbors); ora 19.00:- O săptămână nebună (This is where i leave you ).

Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Proiectul „Primăvara de film” îşi propune să aducă aproape, pentru cetăţenii Sectorului 6, arta cinematografului. Selecţia de titluri de film este potrivită pentru toate tipurile de public participant la un eveniment cultural de acest tip.

Primul week-end cu proiecţii de filme a fost 9-10 mai 2015, iar acest sfârşit de săptămână, 22 – 24 mai, este rezervat iubitorilor comediei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button