Gratuit: Hotel pentru maşinile şoferilor din Capitală. VEZI UNDE

de:
27 ian. 2012
0 Afișari
Gratuit: Hotel pentru maşinile şoferilor din Capitală. VEZI UNDE

După cum a anunţat primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, maşinile pot fi găzduite gratuit în incinta Hotelului Caro, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu numărul 164, în baza unui parteneriat încheiat între administraţia locală şi conducerea hotelului.

„Hotelul de iarnă pentru autovehicule reprezintă o alternativă de parcare civilizată a maşinilor, eliminând riscul de a fi sparte sau avariate în parcările de reşedinţă”, informează Primăria Sectorului 2 printr-un comunicat remis la redacţie.

Conform sursei citate, bucureştenii care nu circulă cu autovehiculele pe timpul iernii le pot lăsa, fără să plătească parcarea, timp de 60 de zile, în incinta hotelului care are paza asigurată.

Singura condiţie este ca şoferii să lase autoturismele la hotel până la împlinirea termenului scadent, adică pe 27 martie 2012.

Pentru a putea beneficia de cazarea autovehiculului în parcarea din incinta hotelului, proprietarul maşinii trebuie să prezinte la recepţie actul de identitate, care să ateste că are domiciliul pe raza Sectorului 2, şi talonul maşinii, care să confirme că persoana care a venit să aducă maşina la parcare deţine autoturismul pe numele său.

Cookies