GRATUIT: Cinema în aer liber, într-un parc din Capitală. Ce filme rulează

de:
30 aug. 2013
0 Afișari
GRATUIT: Cinema în aer liber, într-un parc din Capitală. Ce filme rulează

Sâmbătă, 31 august, va rula pe ecranul gonflabil pelicula „În pielea lor”, iar duminică este rândul filmului „Superstar” să încânte pentru a doua oară publicul spectator.

Thriller-ul canadian „În pielea lor”, premiat cu After Dark Competition la Chicago IFF, este regizat de Jeremy Power Regimbal, iar din distribuţie fac parte James D’Arcy, Joshua Close şi Selma Blair.

Filmul prezintă povestea familiei Hughes care, după moartea accidentală a fiicei de şase ani, se retrage pentru câteva zile la casa de vacanţă pe care o deţine.Vacanţa lor este întreruptă violent de o familie pornită în căutarea „vieţii perfecte”, pentru care nu se dă înapoi de la crimă şi furt de identitate.

Filmat în Franţa, în anul 2012, „Superstar” este o dramă-comedie în regia lui Xavier Giannoli şi s-a aflat în competiţia Festivalului de Film de la Veneţia. Din distribuţie fac parte Kad Merad, Cécile de France şi Louis-Do de Lencquesaing.
Pelicula îl prezintă pe Martin Kazinski (Kad Merad), un bărbat obişnuit, care lucrează într-o uzină de reciclare şi care descoperă într-o bună zi că a devenit extrem de faimos. Întrebându-se cum s-a întâmplat acest lucru, viaţa lui devine şi mai complicată.

Filmele programate pentru acest weekend fac parte din seria celor zece proiecţii internaţionale şi româneşti, reunite de Caravana Metropolis, care vor putea fi vizionate de către bucureşteni în perioada 20 august-8 septembrie, în parcul Titan.

Cookies