ȘTIRI

De unde afli ce poți primi GRATUIT: evenimente, cursuri, servicii medicale sau aplicații

Iniţiat la finalul anului trecut, Gratuitor.ro este un catalog de produse şi servicii gratuite. Site-ul promoveaza atat solutii software open-source, distribuite sub licenta libera si gratuita, cat si evenimente mondene si culturale, cursuri sau resurse educationale cu acces liber, existente atat la nivel national, cat si la nivel international. Agregatorul reprezinta totodata si un important instrument de promovare pentru companiile care ofera astfel produse sau servicii gratuite. 

Dupa cum anunta initiatorii lui, intr-un comunicat de presa, în această perioadă, peste 2.000 de resurse gratuite au fost testate şi indexate de echipa Gratuitor şi validate de utilizatori. Printre acestea, se numără teste gratuite pentru depistarea Hepatitei C, a astmului, cursuri gratuite de prim-ajutor, cărţi audio, filme, cursuri universitare online sau publicații. Totodată, poți găsi căței oferiți spre adopție, editoare de cod, sisteme de operare, editoare de HTML și multe altele.

Gratuitor a oferit şi a promovat totodata peste 1.000 de recomandări de evenimente socio-culturale cu intrare liberă din peste 40 de oraşe din ţară.

„Noul concept îşi propune să ofere utilizatorilor o experienţă mai aprofundată odată intraţi pe site. Designul este semnat de Tea Tomescu, artistul grafic din spatele proiectului Cartiere de Bucureşti”, se mai precizeaza in comunicat.

Din perspectiva utilizatorilor, printre facilităţile oferite de noua interfaţă, se numără accesul la informaţii detaliate pentru fiecare resursă gratuită, posibilitatea de filtrare şi sortare avansată a conţinutului de interes şi o experienţă mai personală.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button