Unde poți să-ți faci analize cardiologice GRATUITE, luna aceasta

de:
03 oct. 2013
6 Afișari
Unde poți să-ți faci analize cardiologice GRATUITE, luna aceasta

Spitalul Sanador va oferi, timp de o lună, pachete cardio gratuite, în valoare de aproximativ 500 lei fiecare, informează un comunicat al companiei.

Departamentul de cardiologie din cadrul Sanador se prezintă drept unul dintre cele mai moderne din sistemul medical privat, dotat cu un laborator de angiografie utilat cu angiograf Siemens Artis zee de ultimă generație și cu un laborator de cateterism cardiac și electrofiziologie (ablatii, cardiodefibrilator, stimulator, terapii de resincronizare), permițând astfel efectuarea în mod constant a procedurilor de implantare de stimulatoare cardiace, defibrilatoare cardiace implantabile, dispozitive de resincronizare cardiacă tricamerale sau dispozitive implantabile de monitorizare de lungă durată.

Campania „În octombrie fă-ți griji doar pentru inima ta, costurile le suportăm noi!” prin care Sanador oferă gratuit, tuturor românilor, cu trimitere de la medicul de familie un pachet cardio în valoare de 500 lei ce cuprinde consult la medicul specialist, EKG de repaus și un set de analize de laborator. Procedurile de tratament pot fi realizate atât în Spitalul Sanador, cât și în clinicile din rețea (din zonele Victoriei, Decebal, Băneasa). În plus, tot în luna octombrie, analiza coronorografiei la Sanador are un preț special, de 1.000 de lei.

Cookies