Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale

de:
08 feb. 2012
3 afișări
Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale

Fundatia Calea Victoriei organizeaza din, 25 septembrie, ora 19.00, atelierul: Gramatica gesturilor: Limbajul non-verbal in relatiile interpersonale, sustinut de actrita Ana-Maria Karina Nagy.

Gesturile sunt cartea noastra de vizita. In fiecare ipostaza din viata noastra, cei din jur ne citesc intentiile in atitudinea pe care o adoptam. V-ati intrebat care sunt markerii somatici pe care ii manifestati? Inteligenta corpului transpare din limbajul gestual, iar gandurile sunt expuse interlocutorului.

60% din discursul nostru il comunicam nonverbal. In mediul de afaceri acest aspect trebuie controlat extrem de bine, pentru a nu constitui un dezavantaj in negocieri.

Cursul “Gramatica gesturilor” prezinta codul posturilor pe care fiecare dintre noi le manifesta subconstient fara sa dea importanta mesajului pe care acestea il transmit. Timp de 4 saptamani, cursantii isi vor exersa gestualitatea abordand diverse teme de discutie din sfera activitatilor zilnice. Ne preocupam de relatia pe care individul o dezvolta fata de mediul in care traieste, prin prisma comportamentelor cognitive, afective si volitive.

Fiecare cursant primeste un suport de curs si este sustinut de atmosfera relaxata, sa isi constientizeze atitudinea.

Lector: Ana-Maria Karina Nagy

Numar ateliere: 4

Frecventa: saptamanal

Tip: Practic

Varsta Minima:18 ani

Cost: 200 ron, 180 ron (studenti)

Inscriere la [email protected]

Cookies