ȘTIRI

Graffiti6 @ Summer Well Festival

Jamie Scott (chitarist, compozitor si vocalist) si TommyD (producator renumit, a lucrat cu Jay-Z, Kanye West, Kylie sau Janet Jackson) au inceput proiectul Graffiti6 in 2008. In cateva luni, piesele lor erau deja difuzate la toate posturile de radio din UK si din toata Europa.

Stilul Graffiti6? Soul, funk, folk. Si Hendrix. Si house si hip hop. Muzica pop, pe care o poti canta cu vocea si o chitara. Toate la un loc. Stiti asta cu siguranta daca ati ascultat „Annie You Save Me” sau „Stare Into the sun„. Daca n-ati facut-o inca, veniti la Summer Well: Graffiti6 sunt a doua trupa confirmata, iar pieselor lor sunt soundtrack-ul perfect pentru o zi de vara.

Summer Well. Un festival ca o vacanta. Ca o vacanta scurta dar cu multa muzica, filme, expozitii si happening-uri. 13 si 14 August, pe Domeniul Stirbey din Buftea.

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. Pretul unui abonament este de 99 RON (toate taxele incluse). Abonamentele pot fi cumparate online sau offline: easytickets.ro, eventim.ro sau din magazinele Orange.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button