LA MINE-N CARTIER

Grădiniţa nr. 243 „Înșir’te Mărgărite”, din Sectorul 4, a împlinit 40 de ani de la înfiinţare FOTO

Joi, 29 octombrie, primarul Cristian Popescu – Piedone a fost invitatul special al copiilor de la Grădinița nr. 243 – „Înșir’te Mărgărite”, la „Festivalul Dovleacului”, informează un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4.

Desfășurat în preajma sărbătorii de Halloween, evenimentul este prilejuit de aniversarea a 40 de ani de la înființarea acestei unități de învățământ, anunţă sursa citată.

În perioada 26 – 30 octombrie, cei 260 de copii vor participa zilnic la activități precum: joc senzorial – Spune-mi ce-ai gustat, modelaj și desen – Hora dovlecilor, jocuri de matematică – Câți dovleci sunt în grădină, degustare a produselor din dovleac, lucru manual și pictură, totul încheindu-se cu petrecerea de Halloween.

În cadrul discuțiilor purtate cu conducerea acestei unități de învățământ, Edilul Sectorului 4 a decis să includă în programul de investiții pentru anul viitor o extindere, prin construirea unui nou corp de clădire, care să deservească grădinița, anunţă Primăria

„Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia, reprezintă vârsta inocenței și a purității. Jocul și joaca sunt elemente caracteristice copilăriei, ele îi dau farmec, reprezentând o modalitate prin care copiii pot descoperi lumea, și, totodată, minunatele clipe de fericire pe care această vârstă le poate oferi. Copilăria e o lume de poveste, una a inocenței, e ca o țară a viselor, e ca o țară a muzicii, în care cântecul și poveștile sunt nemuritoare”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button