SMART CITY

GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI 2016. Ce grădiniţe sunt DESCHISE, în această vară, în Sectorul 1

GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI 2016. Pentru a veni în sprijinul părinților și copiilor, administrația locală a decis ca două imobile ale Grădiniței nr. 206 – cel de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 156 și cel de pe strada Witting nr. 15 – să rămână deschise și pe perioada verii. Cele două grădiniţe vor funcţiona în perioada 4 iulie – 26 august, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 18.00.

Taxa pentru programul „Grădiniţa de vară” din Sectorul 1 este de 15 lei pe zi, reprezentând contravaloarea hranei.

GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI 2016. Înscrierile pentru Grădinița de Vară se vor face în perioada 15-17 iunie 2016, între orele 8.00–10.00, la sediul Grădiniței 206 din strada Constantin Disescu nr. 37. La înscriere, părinții vor trebui să aducă următoarele documente: cerere înscriere tip, care poate fi descărcată de pe site-ul www.gradinita206.ro, copie după certificatul de naștere al copilului, copie după cartea de identitate a părinților, adeverințe de salariat ale părinților și copie după fișa medicală din grădiniță. Administraţia locală precizează că, pentru copiii care vin din alte grădinițe, este necesară o recomandare din partea grădiniței de apartenență, semnată de educatoarea copilului și directorul instituției. Modelul de recomandare poate fi descărcat tot de pe site-ul Grădiniței nr. 206.

Primăria Sectorului 1 specifică faptul că, în acest program, nu pot fi înscriși copiii care din această toamnă încep clasa I sau clasa pregătitoare. De asemenea, la depunerea dosarului, părinții trebuie să achite, în avans, și contravaloarea hranei pentru luna iulie.

GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI 2016. Pentru programul grădinița de vară vor fi organizate trei grupe de preșcolari în locația de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 156 și șase grupe de preșcolari la sediul de pe strada Witting nr. 15.
Pe toată această perioadă, micuții vor lua parte la activităţi specifice vârstei lor şi programei de grădiniţă. Programul „Grădinița de vară” cuprinde ateliere creative de desen și pictură cu artistul plastic Maria Iosub, cursuri de dezvoltare senzorială, ce vizează inclusiv stimularea inteligenţei emoţionale a celor mici cu psihologul Alma Stoianovici, cursuri de expresivitate a vorbirii cu Alexandru Agarici, precum și cursuri de dans și limba Engleză. Mai mult, copiilor li se asigură şi asistenţă medicală, cele două grădiniţe fiind dotate cu cabinete medicale.

GRĂDINIŢĂ DE VARĂ BUCUREŞTI 2016. Inaugurat în 2009, programul vine în întâmpinarea nevoilor părinţilor şi copiilor, deoarece preşcolarii pot rămâne la grădiniţă și pe perioada vacanţei de vară.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button