Grădina Icoanei se trasformă în Grădina cu artişti, în week-end

de:
26 aug. 2011
0 Afișari
Grădina Icoanei se trasformă în Grădina cu artişti, în week-end

Amatorii de artă, sub diversele ei forme de manifestare, sunt invitaţi să-şi exerseze talentul la atelierele de creaţie(pictură, aerografie, modelarea ceramicii, fotografie, atelier de reciclare creativă a deşeurilor) amenajate în „Grădina cu Artişti” şi să-şi aleagă cadoul preferat de la expoziţia de „hand-made”. Vizitatorii care vor veni desculţi vor avea posibilitatea de a pleca cu o pereche de şosete pictate manual la atelierul de pictură.

Artişti pricepuţi, veniţi din toată ţara, vor încerca, timp de două zile, să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din secretele: picturii, prelucrării lutului şi ale bijuteriilor „hand-made”. Din Grădină nu vor lipsi artiştii împletitori de codiţe afro, colorate şi nici meşterii de „string art” (artă cu aţa), care vor demonstra cum se fac tablouri din aţe colorate”, se arata într-un comunicat al Primăriei Sector 2, remis B365.ro

Evenimentul, susţinut de Primăria Sectorului 2, îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului  larg, la ateliere de creaţie.

Cookies