„Grădina cu pavele” există în (dooh!) S3. Mănunchiuri de pavele cresc în jurul plantelor, o bucureșteancă explică: „Negoiță vomită pavele, oamenii sunt creativi”

04 sept. 2023
440 afișări
„Grădina cu pavele” există în (dooh!) S3. Mănunchiuri de pavele cresc în jurul plantelor, o bucureșteancă explică: „Negoiță vomită pavele, oamenii sunt creativi”
„Grădina cu pavele” există în (dooh!) S3. Mănunchiuri de pavele cresc în jurul plantelor, o bucureșteancă explică: „Negoiță vomită pavele, oamenii sunt creativi”. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3/ Gruia Dragomir

Încă o lucrare neobișnuită cu pavele a apărut într-o grădină din Sectorul 3 al Capitalei. Mulți cetățeni s-au săturat de pavările excesive ale lui Negoiță și se plâng constant pe Facebook, cu speranța că se va schimba ceva.

„Negoiță pur și simplu vomită pavele”

Într-o grădină din Sectorul 3 al Capitalei a apărut o lucrare neobișnuită în care s-au folosit pavelele domnului primar Robert Negoiță. Mai exact, plantele erau împrejumite de pavele de diverse culori, care, practic, țineau loc de ghivece, sau poate erau doar o decorațiune.

O bucureșteancă a fotografiat grădina și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”. Femeia a spus că Negoiță are atât de multe pavele în sector, încât cetățenii au devenit creativi și le-au folosit în diverse lucrări, precum cea din imagine:

Grădina cu pavele din Sectorul 3
Grădina cu pavele din Sectorul 3. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sectorul 3

Este deja cunoscut faptul că lui Negoiță îi place să paveze tot ce prinde, doar a pavat treceri de pietoni, trotuare, pavele vechi și multe altele. Și cine știe ce mai urmează.

Te-ar putea interesa și:

Bucureșteanca a spus, într-un mod ironic sau nu, că Negoiță ia bani din buzunarele oamenilor și cumpără pavele, cu care face lucrări aberante în sector:

Sunt atât de multe pavele în sector încât cetățenii încep să fie creativi cu ele. Negoiță pur și simplu vomită pavele în tot sectorul și le vomită din bani publici și în buzunarele prietenilor patroni ai firmelor subcontractate de primărie, pentru a distruge domeniul public cu tot felul de lucrări aberante și ilegale.”

„Urmează să facă locuri de veci din pavele”

Postarea a fost văzută de mai mulți internauți care s-au amuzat pe seama grăinii pavate și au ironizat situația.

Unul dintre ei a spus că se așteaptă la orice din partea primarului Sectorului 3 și că, în curând, vor apărea cruci și locuri de veci din pavele:

Se pot face și cruci și locuri de veci.” (M. S.)

Nu se știe pe unde vor mai găsi bucureștenii din Sectorul 3 pavele, dar, deja s-au săturat de lucrările excesive ale lui Negoiță.

Vezi și:

Cookies