Grădina cu Filme se redeschide pentru iubitorii de cinematografie. Filme românești și internaționale, concerte acustice sau spectacole îi așteaptă pe bucureșteni

05 iun. 2023
1619 Afișari
Grădina cu Filme se redeschide pentru iubitorii de cinematografie. Filme românești și internaționale, concerte acustice sau spectacole îi așteaptă pe bucureșteni
Grădina cu Filme se redeschide pentru iubitorii de cinematografie. Filme românești și internaționale, concerte acustice sau spectacole îi așteaptă pe bucureșteni. Sursa foto: Facebook - Grădina cu Filme

Se redeschide Grădina cu Filme – Cinema & More, o locație culturală estivală din centrul Bucureștiul apreciată de locuitori. Aceasta va fi deschisă până în luna septembrie.

Grădina cu Filme se redeschide

Pe data de 8 iunie se redeschide Grădina cu Filme – Cinema & More, situată în Piața Alexandru Lahovari nr. 7, a transmis Nicușor Dan pe pagina de Facebook.

Programul evenimentului se va desfășura în zilele de joi și până duminică, în fiecare săptămână, până pe data de 17 septembrie. Proiecții de filme românești și internaționale, concerte acustice, spectacole și sesiuni Q&A cu personalități din industria cinematografică din România se numără printre activități. Proiectul este organizat de Primăria Municipiului București prin CREART.

Grădina cu Filme este un proiect care a fost demarat în anul 2014, iar anul acesta ajunge la ediția a X-a.

Este un spațiu de promovare a producțiilor cinematografice în cele mai diverse forme, prin serile speciale dedicate filmului românesc, program care a devenit deja o tradiție pentru publicul cinefil din București, precum și prin serile dedicate filmelor internaționale și europene.

AICI se regăsesc mai multe informații.

Evenimentul „Cireșar pe Victoriei” îi așteaptă pe bucureșteni în acest weekend

Bucureștenii sunt invitați, în perioada 10-11 iunie, la evenimentul „Cireșar pe Victoriei”. Acesta își propune să promoveze micile afaceri locale și va avea loc chiar pe Calea Victoriei.

Locația unde se va organiza evenimentul este la Victoria Hub, pe Calea Victoriei nr. 210, o zonă intens circulată de locuitorii orașului în weekend. Vor fi puse la dispoziție atât grădina superbă, cât și interiorul de poveste. „Cireșar pe Victoriei” va începe la 11:00 și se încheie la 20:00, iar intrarea este gratuită.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere foarte multe produse, atât realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă:

  • bijuterii,
  • lumânări,
  • decorațiuni (ceramică, rășină, florale),
  • accesorii,
  • cosmetice naturale,
  • picturi,
  • deserturi.

Aceștia vor fi întâmpinați cu coșuri pline de cireșe pentru a respecta întocmai tematica de vară.

Pe tot parcursul târgului, bucureștenilor le va fi pus la dispoziție și barul. Aceștia sunt așteptați nu numai să susțină comunitatea locală, ci și să se relaxeze cu o cafea sau o bere rece, astfel formând conexiuni.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies