Grădina cu Artiști: mini-festivalul din București. Evenimentul are loc în weekend, în Parcul Grădina Icoanei

16 mai 2022
2725 Afișari
Grădina cu Artiști: mini-festivalul din București. Evenimentul are loc în weekend, în Parcul Grădina Icoanei
Grădina cu Artiști, mini-festivalul din București. Evenimentul are loc în weekend, în Parcul Grădina Icoanei | Sursă foto: Facebook-Gradina cu Artisti

În acest weekend are loc prima ediție din 2022 a mini-festivalul Grădina cu Artiști, în Parcul Grădina Icoanei din București.

Grădina cu Artiști: mini-festivalul din București are loc în acest weekend

În weekendul 21-22 mai are loc prima ediție din anul 2022 a mini-festivalului Grădina cu Artiști. Evenimentul va fi organizat ca și în trecut, în Parcul Grădina Icoanei din București, iar intrarea publicului va fi liberă.

În cadrul mini-festivalului vor fi organizate spectacole pentru cei mici, care sunt de neratat. Iată care va fi programul acestora:

Sâmbătă

Spectacolul realizat de Asociația Culturala Didasca – între orele 11:00 – 12:00

Duminică

Spectacolul „Doamna Răbdare” realizat de Anca Grosu și Ioana Rizea, din trupa de teatru Sufletos – între orele 11:00 – 12:00. Povestea spectacolului prezintă doi roboței, Nicky și Pongo, ce pornesc în aventură într-o noua galaxie. Aici o întâlnesc pe Doamna Răbdare și încep peripețiile.

Bucureștenii pot cumpăra produse artizanale

În cadrul evenimentului artizanii își vor expune produsele în standuri de unde publicul poate achiziționa diverse obiecte. Aceștia vor aduce:

  • Cărți pentru copii,
  • Haine pictate manual,
  • Accesorii felurite,
  • Decorațiuni pentru casă,
  • Jucării artizanale,
  • Mâncăruri,
  • Gustări.
Grădina cu Artiști, mini-festivalul din București. Evenimentul are loc în weekend, în Parcul Grădina Icoanei | Sursă foto: Grădina cu Artiști
Grădina cu Artiști, mini-festivalul din București. Evenimentul are loc în weekend, în Parcul Grădina Icoanei | Sursă foto: Grădina cu Artiști

Cei ce doresc să învețe noi meșteșuguri sunt invitați să participe la atelierele de creație care vor fi organizate în cadrul mini-festivalului Grădina cu Artiști. Bucureștenii pot participa la ateliere de pictură, confecționat ciucuri, reciclare creativă, confecționat coronițe de flori, slime și confecționat brelocuri fistichii.

Aceste ateliere sunt dedicate atât copiilor, cât și adulților, nu există limită de vârstă.

Participarea la evenimentele organizate în cadrul festivalului este gratuită. Cei interesați pot consulta programul complet pe site-ul Grădina cu Artiști, sau pe pagina lor de Facebook.

Cookies