BAZAR

Gotan Project – în seara asta la Sala Palatului

Concertul Gotan Project, prezentat de Peroni şi organizat de Events, o să înceapă la ora 20 iar accesul în Sala Palatului este permis începand de la ora 19.00.

Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff şi Christoph H. Müller au participat cu trei piesela realizarea coloanei sonore a filmului „Knight and Day”, cu Tom Cruise si Cameron Diaz. Nu este prima lor colaborare cu lumea filmului. Mai au piese şi pe  „The Bourne Identity”, „Shall We Dance”  „Ocean’s 12”  şi în serialele „Sex and the City” şi “Nip/Tuck”. A mai apărut în câteva  episoade de  „Top Gear”, dar asta nu se pune la socoteală în cateforia asta.

O veste bună pentru fanii trupei este că deşi setlist-ul va conţine şi piese vechi, show-ul lor este nou, susţinut de celebrele lor proiecţii video. În plus o să vă întalniţi şi cu piese de pe  „Tango 3.0”, cel mai recent album al  lor, care a primit de curând discul de platină.

Biletele  de 120 lei, 150 lei, 190 lei sau 240 lei,  pot fi luate de pe eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti). De la sediul Events se pot lua bilete şi in trei rate lunare,  prin Card Avantaj.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button