ARHIVA B365

Gorghiu: Unii colegi poartă vina aducerii lui Ponta la guvernare

‘Trebuie să eliminăm de la guvernare cea mai toxică rețetă pentru România de după Revoluție. Da, unii dintre noi poartă vina pentru aducerea lui Ponta la guvernare. Vă spun azi, aici, la Timișoara, că regret profund. Înțeleptul nostru ministru a anunțat că nu știe ce să facă cu alocațiile pentru copii. Că poate nu a fost o idee așa extraordinară’, a afirmat Alina Gorghiu, scrie realitatea.net.

Liderul liberal a explicat în conferința de presă că a anticipat că premierul se va ‘codi’ pe acest subiect și că nu va ști pe unde să scoată cămașa.

‘Am anticipat că premierul Victor Ponta una va spune public și alta va face în practică. Astăzi am văzut primul semn de codeală al premierului, că nu va ști pe unde să scoată cămașa (…). Premierul va face tot posibilul pentru ca această lege să nu se aplice. Fac apel la un guvern responsabil, care are obligația să respecte legea ieșită din Parlamentul României și să o pună în aplicare. Legea a pornit, astăzi, din câte știu, spre Cotroceni. Am convingerea că data de 1 iunie va însemna o mică bucurie, dublarea alocațiilor. Am convingerea că președintele Klaus Iohannis va promulga legea’, a spus Alina Gorghiu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button