Gorghiu, despre o paralelă cu Udrea: Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decenţă în politică

de:
19 dec. 2014
0 Afișari
Gorghiu, despre o paralelă cu Udrea: Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decenţă în politică

„Eu nu vreau să răspund la genul acesta de întrebări pentru că timpul o să demonstreze că nu există niciun fel de asemănare. Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decenţă în politică, bun simţ. Klaus Iohannis a apucat să vă demonstreze; dacă la mine 12 ani de politică nu au fost suficienţi, prin apariţii publice, luări de cuvânt să vă dumiresc, promit că în următorii 12 ani am să o fac”, a afirmat Gorghiu, răspunzând unei întrebări dacă există asemănări sau deosebiri între ea şi Klaus Iohannis, comparativ cu Elena Udrea şi Traian Băsescu.

La rândul său, celălalt co-preşedinte PNL, Vasile Blaga, a spus că între Elena Udrea şi Alina Gorghiu sunt deosebiri foarte mari.

„Deosebirile sunt foarte mari între Alina şi doamna Udrea. Doamna Gorghiu a urcat pas cu pas în ierarhia PNL. E o femeie dedicată muncii în echipă, extrem de dedicată, şi care iată nu a dorit să-şi facă un partid ca să fie preşedinte. A fost aleasă preşedintele unui partid istoric”, a spus Blaga.

Cei doi lideri s-au aflat, vineri, la Galaţi, unde au participat la cea de-a XXI-a ediţie a Galelor PNL, eveniment de tradiţie în cadrul căruia au fost premiaţi gălăţeni care s-au remarcat pe parcursul anului în diverse domenii.

Vasile Blaga a primit cu acest prilej, din partea liberalilor gălăţeni, premiul de excelenţă.

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funcţia de preşedinte al vechiului PNL, copreşedinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a anunţat, joi, în debutul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, depunerea mandatului de preşedinte al partidului şi demisia din PNL, liderii formaţiunii alegând noul preşedinte PNL, între Ludovic Orban şi Alina Gorghiu.

Sursa: Mediafax

Cookies