SMART CITY

Google România lansează un program pentru studenţi

Online Marketing Academy este primul program educaţional de nivel naţional organizat de Google în România şi, prin amploarea sa, unul dintre cele mai importante programe educaţionale organizate de Google în Europa. Programul se adresează studenţilor care doresc să-şi dezvolte cunoştinţele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialişti Google şi traineri certificaţi.

La finalul cursurilor, fiecare student va primi din partea Google România o diplomă de participare la programul Online Marketing Academy, iar cei interesaţi de o carieră în mediul online vor avea acces la trainingurile avansate din semestrul al II-lea. Pe parcursul trainingurilor, studenţii vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa Google România şi cu agenţii de advertising de top din ţară, să afle mai multe despre cum se realizează o campanie de publicitate în mediul online, despre promovarea pe google.ro şi despre ce înseamnă să lucrezi într-o agenţie de publicitate. Antreprenori cu experienţă le vor vorbi despre modele de business în online şi exemple de succes, iar traineri certificaţi de Google le vor demonstra cum pot să folosească Google AdWords şi Google Analytics în promovarea online, scrie Mediafax. 

„Ca absolvent al programului-pilot, nu pot decât să recomand OMA tuturor celor ce intenţionează să folosească mediul online pentru dezvoltarea unei cariere sau pentru promovarea propriului business”, spune Alexandru Blogu, participant la programul-pilot de anul trecut, iar în prezent membru al echipei Google în România.

„Prin acest program ne dorim să punem bazele următoarei generaţii de specialişti în marketing online. De aceea, pe lângă cursurile practice bazate pe studii de caz, le vom pune la dispoziţie absolvenţilor OMA o platformă de joburi prin care vor putea fi contactaţi de companii şi agenţii interesate de astfel de specialişti”, declară Rareş Rusu, Marketing Manager la Google România.

Trainingurile se vor desfăşura în perioada noiembrie – decembrie, în universităţile partenere, iar studenţii interesaţi pot să se înscrie la adresa www.google.ro/ads/academy până pe 1 noiembrie.

Universităţile partenere în programul OMA sunt Academia de Studii Economice, Universitatea Bucureşti, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea Transilvania, Universitatea „Lucian Blaga”, Universitatea din Oradea, Universitatea din Craiova şi Universitatea „Petru Maior”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button