ȘTIRI

Google Maps are o nouă funcţie: Cum poţi călători în timp cu ajutorul serviciului de hărţi online

„Dacă aţi visat întotdeauna să călătoriţi în timp precum Doc Brown (savantul din filmul „Înapoi în viitor”, n.r.), acum aveţi această posibilitate”, a anunţat Vinay Shet, directorul de produs al aplicaţiei Street View, informează Mediafax.ro.

Această „scurgere a timpului” („time lapse”) şi imagini de arhivă pot fi consultate în ceea ce Vinay Shet a descris ca fiind „o capsulă digitală a lumii”.

Exemplele furnizate de Google prezintă felul în care a evoluat construirea stadioanelor pentru Cupa Mondială la fotbal din Brazilia, reconstruirea anumitor regiuni din Japonia după acel tsunami devastator din 2011 şi ridicarea noului turn principal al complexului World Trade Center din New York.

„Dacă acum sunteţi copil, peste 50 de ani veţi putea să regăsiţi străzile cartierului din copilărie”, a declarat la rândul său Urs Hölzle, vicepreşedintele diviziei de infrastructuri tehnice din cadrul grupului Google, vorbind despre „această nouă funcţie care este mai degrabă una foarte cool”.Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button